Йога в солната стая

Ако сте запознати с Йога, или винаги сте искали да опитате, сега е вашият момент да дарите на сетивата си , тялото си и душата си едночасово занимание по Йога в топлината и уюта на Солна стая Хималая с Йога Арт студио Шанти.

Прочетете повече ↓

Масажи

Релаксиращи и укрепващи масажи. Ние предлагаме богато меню с масажи с предварителна уговорка!

Прочетете повече ↓

Йога за възрастни

Йога се съчетава чудесно със здравословните ползи от престоя ви във солната стая, ще помогне още по-бързо да се изчистите от натрупаните токсини по новогодишните празници, кожата ви ще заблести, младостта ви ще изпъкне, а тишината и нежният глас на водещият ще успокоят забързаният ви ум, и по този начин вие ще станете още по-пълноценни, организирани и дееспособни.

Здрав дух във здраво тяло! Това е едно от пълните ни представи за Йога. За вас ще се погрижат сертифицираните и опитните Йога преподаватели от Йога Арт студио Шанти. Заниманията са подходящи както за напълно начинаещи, така и за напреднали. В рамките на 60 мин ще преминем през ставна загрявка, компекс Слънчеви Поздрави, подходящи асанипози за всеки, и приятна релаксация. Акцент ще бъдат и дихателните упражнения, които ще спомогнат да се изчистят белите ви дробове и заедно със благотворното влияние на въздухът във солната стая, вие ще усетите огромна разлика дори и само след едно занимание.

Йога за деца от 5 до 12 години

Йога подобрява физическата форма, повлиява гръбначни изкривявания и други проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат на децата. Йога повишава самочувствието и изгражда положителна нагласа за собственото значение на детето, като балансира неговото емоционално състояние, ума и тялото. Учи на самоуважение и любов към себе си и всички останали. Йога подобрява координацията, концентрацията и баланса. Увеличава дисциплината и самоконтрола.

Йога подсилва всички системи в тялото: скелет, нервна система, лимфа, кръвообращение, отделителна система, дихателна, хормонална, мускулна. Увеличава дихателните способности и задълбочава дишането. В йога заниманията няма състезателен характер. В часовете насърчаваме децата да работят в екип, да си помагат, като ги учим на състрадание, уважение и благородство.

Йога помага на децата да открият вътрешната си сила. Учи ги да релаксират и да преборват стреса като ни учи как да намираме вътрешно спокойствие. Йога разширява знанията за заобикалящата среда, природата и животните.

Масажи

Нашият опитен масажист ще се погрижи за добрия ви тонус, а всеки, закупил масаж с отстъпка, може да съчетае със солна терапия преди или след масажа на цена от 10лв (тази цена е валидна само, ако солната терапия е непосредствено преди или след масажа).

Можете да изберете от богата гама масажи, като:

Цялостен класически масаж (60 минути)

Частичен класически масаж (25 мин)

Спортен масаж (60 минути)

Релаксиращ масаж (70 минути)

Антицелулитен масаж на зона по избор (25 минути)

Детски масаж на цяло тяло (30 минути)

Елате в Солна стая Хималая и прекарайте няколко незабравими часа изпълнени с релакс, здраве, а защо не и забавления!

Направете Резервация сега!